Koninklijke Tichelaar B.V. - De mensen achter Koninklijke Tichelaar - Selim - detail

De mensen achter Koninklijke Tichelaar - Selim

In deze rubriek laten we de mensen achter Koninklijke Tichelaar zien. Van de verkopers tot de medewerkers in de fabriek: ze zijn allemaal een belangrijke schakel in de prachtige projecten die wij ontwikkelen. 

Sinds 2019 werkt Selim voor Koninklijke Tichelaar. Als meewerkend voorman geeft hij leiding aan een team op onze Rietvorstafdeling. Zij zijn verantwoordelijk voor het produceren van rietvorsten. Deze spelen een belangrijke rol in het behouden van de kwaliteit van het dak. Daarnaast perst zijn team ook tegels uit klei, die worden gebruikt voor de gevelbekleding van gebouwen. Het proces begint met berg klei. Dit wordt in strips geperst en gevormd tot de vooraf bepaalde vorm. Maar voordat het een bruikbare tegel is, moet de gevormde klei worden gedroogd, geglazuurd en gebakken. 

In de vier jaar dat hij bij Koninklijke Tichelaar werkt, zijn veel van deze tegels door Selim's handen gegaan. De afwisselende vormen van de tegels maakt het werken bij Koninklijke Tichelaar uitdagend en spannend, geeft Selim aan. Maar ook de taak om het maximale uit zijn team te halen is iets waarom hij nog vele jaren voor Koninklijke Tichelaar wil werken. Zijn passie en enthousiasme maken hem tot een waardevol lid van onze organisatie. 

nieuws
© 2024 Koninklijke Tichelaar B.V. | Kalkovens 1, 8754 GP Makkum
alle rechten voorbehouden | algemene voorwaarden | privacy beleid | disclaimer | cookies | home